3. oktober så gik vinhøsten igang Solaris, store og sunde druer med stort sukkerindhold
95 kg, afstilket, presset og sat til gæring, resultat godt 60 liter hvidvin.
Den 5. oktober blev det Rondoens tur. Selv de spinkle planter bar godt i år.
160 kg Rondo afstilket klar til presning
Resultat efter presning, 100 liter rosévin sat til gæring, sammen med Solaris hvidvin
Den 9. oktober høstede vi Bolero, en fantastisk høst på 235 kg, store saftige druer. Efter afstilkning og knusning, blev de sat til maceration.12. oktober, Bolero blev presset og sat til gæring. Så skal sukkertilsætningen og gæringen overstås, med et forventeligt resultat på 80 flasker hvidvin, 130 flasker rosévin og 200 flasker rødvin.
18. november Bolero, rødvin er nu færdiggæret, og de 150 liter skal nu lagres/fadlagres før de sammenstikkes og flaskes, hvilket først bliver i foråret 2021. Solaris, hvidvin og Rondo, rosévin er nu flasket og mangler bare banderole og etiket før de bliver flyttet til vinkælderen. Alt i alt skulle der være masser af god vin til åben vingård arrangementet 2021.
14. april, så blev det tid til at sammenstikkes og flaske rødvinen. Det er blevet til en let sommervin med en lys farveglød, velsmagende med en udsøgt fadlagringssmag.